maandag 27 september 2010

Goeie Voornemens..!

Oké.. ik moet me schamen. Er is hier al veel te lang geen bericht meer verschenen. Ik ben ondertussen alweer een aantal weken aan het werk en ik merk dat ik 's avonds gewoon te moe ben om nog een leuk stukje te schrijven, maar ik mis het wel en daarom heb ik besloten om er vanaf nu toch weer wat vaker voor te gaan zitten. 

Daarnaast ben ik ook van plan om meer te posten door middel van foto's. Jaja dat is ook weer een hobby die toch altijd weer op de achtergrond raakt zodra ik het druk krijg. Zo'n twee jaar geleden heb ik een hele mooie digitale spiegelreflexcamera gekocht..ik ben er nog steeds helemaal verliefd op, er is alleen één probleem. Ik hou niet van handleidingen lezen. Als ik iets nieuws heb wil ik dat het liefst meteen gebruiken. En of het dan gaat om nieuwe kleding die ik het liefst direct aan wil, of een nieuwe laptop die ik natuurlijk meteen wil gebruiken zo ging dat dus ook met mijn fotocamera. Ik heb gewoon geen rust om met zo'n handleiding te gaan zitten, om te lezen hoe dat ding werkt. Nu weet ik natuurlijk heus wel hoe ik een foto moet maken, maar er zitten zo ongelooflijk veel knopjes en opties op dat ik 80% van de camera nog niet gebruikt heb..gewoon omdat ik niet weet waar alles voor dient. Niet heel erg slim zul je zeggen..nou inderdaad dat is niet heel erg slim. Daarom heb ik nu een boekje gekocht dat mij stap voor stap uitlegt waar alle knopjes voor dienen en hoe ik de beste foto's kan maken. Hiervoor zal ik natuurlijk ook veel moeten oefenen in mijn spaarzame vrije tijd. Nu heb ik jullie hulp ook wel een beetje nodig. Ik wil proberen om met regelmaat foto's te uploaden die hopelijk ook steeds beter worden, maar daar is natuurlijk wel inspiratie voor nodig. Dus bij deze..

Waar zouden jullie het liefst foto's van zien verschijnen?


Afbeelding: vi.sualize.us

3 opmerkingen:

 1. Jaa meer posten! Dat is leuk. Wat voor een spiegelreflexcamera heb je? Gewoon foto's posten die jij mooi vindt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kijk hier pas net,
  maar post je ook artikeltjes over make-up enzo?
  dan zou je misschien een keer NOTD kunnen doen
  en daar natuurlijk een foto bij doen :)

  xxx wies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Charlotte -> Jaah doe m'n best ;) Ik heb een Canon EOS 1000D
  @ Anoniem ->Ik doe nooit zo heel veel met make-up, maar nagels lakken is des te leuker dus dat is misschien wel een idee

  BeantwoordenVerwijderen

I Loooooooove Comments..!!!

Related Posts with Thumbnails