zondag 1 augustus 2010

In het zonnetje met....een boek!

Ik hou heel erg van lezen. Jammer genoeg neem ik er zelf niet altijd de tijd voor om er ook eens echt voor te gaan zitten met een boek, maar áls ik dat dan doe, is mijn boek ook binnen no-time uit. Over het algemeen hou ik wel een erg van chicklits. Dat zijn echt van die boeken waar je verder niet bij na hoeft te denken en die heel gemakkelijk lezen. Die heb ik dan ook altijd binnen één of twee dagen uit. Nu het wat mooier weer is, ben ik vaak buiten in het zonnetje met een boek te vinden, daarom leek het me wel leuk om te vertellen welk boek ik op dit moment aan het lezen ben, namelijk "De Sariwinkel" van Rupa Bajna. Hieronder even een hele korte samenvatting over het boek:

"Ramchand werkt sinds zijn vroege kinderjaren als hulp in een sariwinkel, waar hij zijden stoffen verkoopt aan de veeleisende clientèle. Wanneer hij op een dag naar een rijke familie wordt gestuurd om stoffen aan te bieden voor een bruiloftsjurk, ontdekt hij een wereld van rijkdom. Een van de dames uit de familie moedigt hem aan voor zijn dromen te vechten. Gewapend met een oud grammaticaboek en een stuk zeep probeert Ramchand los te breken uit zijn miserabele omstandigheden."


Het leukste van dit boek vind ik eigenlijk dat het zich in India afspeelt. Vorig jaar heb ik drie maanden in India gewerkt en ik zou erg graag weer terug gaan. Daarom is het natuurlijk extra leuk om dit soort boeken te lezen.

Wat zijn jullie favoriete boeken op dit moment?

 

2 opmerkingen:

  1. Mijn favo boek op dit moment is zonder twijfel Pretty Little Liars... De hele reeks eigenlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees op dit moment veel thrillers... van Helen Vreeswijk en Mel Wallis de Vries en zo :) Die vind ik zo spannend, en het is ook eens wat anders dan chicklits.

    BeantwoordenVerwijderen

I Loooooooove Comments..!!!

Related Posts with Thumbnails