zondag 7 november 2010

Shopping Time..!!

Winkelen is leuk! Oké, dan zijn we het daar al over eens. Nu heb ik wel de neiging om iedere keer dat ik ga winkelen, ook echt steeds iets te kopen. Ik kan niet zoals anderen gewoon rondkijken, passen, gewoon omdat het leuk is. Nee als ik ga winkelen dan wil ik kopen. Klaar. Als ik iets leuks zie dan koop ik het, twijfel ik, dan koop ik het niet. Vooral kleine frutsels moeten er bij mij altijd aan geloven. Oorbellen die écht moet hebben, een kleur nagellak die nog echt aan mijn verzameling ontbreekt, armbandjes waar ik écht niet meer zonder kan..ja dat gebeurd er als je met mij gaat winkelen. De afgelopen tijd ben ik een aantal keer gaan winkelen en ook deze keren was het weer raak. Het leek me wel eens leuk om een aantal van deze dingen eens in een shoplog te zetten, aangezien ik dat bij anderen ook altijd erg leuk vind om te lezen. Hier deel 1:
Deze ring is afkomstig van Accessorize. Ik vind hem zó mooi! Hij is alleen niet altijd even praktisch, maar dat maakt niet uit.

 Deze oorbellen zijn ook van Accessorize, die kan je toch gewoon niet laten liggen!

Deze Chinese eetstokjes (hebben die dingen een naam?) vond ik bij de Aziatische supermarkt. How cute!

Deze bloemetjesjurk vond ik bij de HEMA. Normaal gesproken draag ik niet snel jurkjes, maar voor dit exemplaar maak ik graag een uitzondering!


To be continued...!!

Afbeelding: via google

5 opmerkingen:

 1. Superrrrrrrrrrrrr leuk trouwens dat je me bij je links hebt gezet! Wat lief <3 Misschien ga ik binnenkort ook leuke links van andere blogs plaatsen! Link ik je uiteraard terug ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, join the club ;) Ik kan ook noooit wat laten liggen, snap ook niet waarom mensen gaan winkelen als ze toch niet van plan zijn iets te kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die oorbellen ook, maar dan in het blauw!
  Kon ze inderdaad niet laten liggen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je site net ontdekt via bloglovin, dus ik ben nu alles aan het lezen. Ik vind die stokjes echt heel leuk. Lekker vrolijk ook, ipv hout, dat je normaal altijd ziet. xx.

  BeantwoordenVerwijderen

I Loooooooove Comments..!!!

Related Posts with Thumbnails